Nu kan du handla alla våra varumärken på en och samma gång och i samma kundvagn.

Vår story


Vår story

-Det fanns ingen konkret information om hur jag skulle skydda mitt barn i solen när jag fick barn för tretton år sedan, säger Marika René grundare av det svenska varumärket Zunblock. Vid den tiden bodde min bror i Australien. Han berättade att där har barnen på sig speciella kläder som skyddar från UV-strålning.

Marika tyckte att det lät som en väldigt smart lösning och började kontakta leverantörer och beställa prover från Australien. Tyvärr uppfyllde dessa prover inte hennes krav utan hon beslutade sig för att ta fram ett eget varumärke tillsammans med olika leverantörer i Sydafrika och Asien.

-Det viktiga för mig har alltid varit hög säkerhet, bra passform och tuff design, är Marika noga med att påpeka. Det skall dessutom vara kläder som barnen tycker om att ha på sig. Allt eftersom har fler produkter lagts till och Zunblock erbjuder nu ett helt koncept av säkra solprodukter som skyddar från topp till tå.

-Det har varit en spännande resa. Idag säljs Zunblock i hela Europa och på många andra platser i världen och jag blir alltid lika glad när jag ser ett barn som använder Zunblocks produkter.

ZUNBLOCK - varumärket

ZUNBLOCK är ett EU-registrerat svenskt märke med basen i Göteborg. Vi har över tio års erfarenhet av att designa och producera säkra UV-kläder.

Vårt mål är säkra produkter med cool design och bra passform.
ZUNBLOCK förenar svensk design med barnsäkerhet.

ZUNNYBRANDS AB - Svenska uv-kläder
 
Våra varumärken är:
 
UV-kläder: ZUNBLOCK och SMILING SHARK

Vi vill veta vad Du tycker om våra produkter! Hör gärna av Dig till oss om du har tips och idéer!

 

Marika René
VD och grundare

Zunnybrands AB
Aschebergsg. 46
SE-41133 Göteborg
Sverige
Tel: 031-910559
SE5569868499